Kerkweg 1, 1704 DG Heerhugowaard

Over ons

Image

Stalling in Heerhugowaard

Paul Dekker vouwwagenstalling in Heerhugowaard is een klein, maar dynamisch bedrijf, met veel kennis en kunde en al meer dan 25 jaar ervaring in het stallen van caravans, vouwwagens en bootjes. Van oudsher een familiebedrijf en doorgegroeid tot een grote organisatie, gespecialiseerd in het stallen van caravans, bootjes, auto’s, motoren en vouwwagens.

Het begon kleinschalig met het stallen van een caravan, maar in korte tijd zijn wij doorgegroeid en ontvingen wij via kennissen en buren meer klandizie en naamsbekendheid. Paul Dekker is inmiddels bekend door heel Noord-Holland.

Klantviendelijk bedrijf dat met u meedenkt voor en tijdens de vouwwagenstalling

Wat maakt ons zo uniek? Wij zijn een gemoedelijk, meedenkend en zeer vriendelijk bedrijf, dat op basis van eerlijkheid en oprechtheid de klanten benadert.

De ambachtswinkel voor het stallen van uw eigendommen zoals vouwwagens, caravans en bootjes”. Wij zijn een autoriteit op dit vakgebied.

Petra is de rechterhand en vrouw van Paul en houdt zich voornamelijk bezig met de administratie van het bedrijf en de receptie. Zij samen vormen een team en een eenheid.

Image

Laat uw eigendom met een gerust hart achter

Uw object is bij ons in goede handen, vele tevreden eigenaars zijn u al voorgegaan.