Kerkweg 1, 1704 DG Heerhugowaard

Algemene voorwaarden en condities

Wij willen u vriendelijk vragen, om minimaal 1 week van tevoren te bellen wanneer u uw caravan, vouwwagen, auto of boot komt ophalen. Dit heeft te maken met het voorbereiden en het klaarzetten van uw eigendom.

Ook verzoeken wij u vriendelijk om minimaal 1 dag van tevoren contact met ons op te nemen, wanneer u uw caravan, vouwwagen, boot of auto komt terugbrengen.

Het halen en brengen van uw eigendom is mogelijk op woensdagavonden vanaf 18.30 uur tot 20.30 uur en op zaterdag vanaf 8:30 uur tot 13:00 uur.

Voor het stallen van boten/bootjes gelden de volgende regels: De lengte mag maximaal 6 meter zijn en de hoogte mag maximaal 1,5 meter bedragen.

Bij de stalling voor in de winter, vragen wij u vriendelijk de gasfles uit de caravan, vouwwagen of boot te halen A.U.B.

Voor het stallen van de vouwwagen, caravan of boot dient u zelf een verzekering af te sluiten, deze staan op eigen risico bij ons in de stalling.

Heeft u uw vouwwagen, caravan of boot verkocht, wilt u dit dan tijdig aan ons doorgeven, anders is de BTW voor eigen rekening.